tirsdag 18. januar 2011

Vinter og tid for litt blogging igjen..

Mye nytt har skjedd siden jeg skrev sist.. 
Emilia vokser forferdelig fort. Snakker som en foss, elsker å synge (kan sitte timesvis å synge fra "Den store norske sangboka"), lytte til musikk, leke med dukker, hjelpe mor med alle slags gjøremål på kjøkkenet og for øyeblikket bygge med duploklosser (Bygge, mamma? Bygge? ..er  noe av det første hun spør om når vi står opp). 
Hjelper mamma med å bake
Jeg har jobbet nesten et år, men gleder meg stort til å gå ut i foreldrepermisjon igjen i midten av april. I begynnelsen av mai ventes ei nydelig liten jente... Så kommende storesøster har måtte flytte ut av sprinkelsengen og over i en uttrekkseng som også mor, onkel, tante og mormor har sovet i når de var små. Hun får også øvd seg på rollen som storesøster, siden hun har fått en liten kusine for bare noen uker siden. 
Emilia i ny storesøsterseng
Dagene fyker avsted og vinterstemningen nytes. Det gamle vitrineskapet etter min farmor som jeg har lengtet etter å få malt hvitt, men ikke fått gjort, malte plutselig min far for meg og vips så har entreèn blitt en helt annen. Tusen takk, kjære far! 


Snart dukker min manns 30 årsdag opp og min lille Emilia fyller 2 år like etter. Mye å glede seg til og varme seg på i disse vakre vintermånedene! 

Blomster som varmer i vintermånedene

5 kommentarer:

 1. Så gøy, visste ikke at du og blogger!
  For et skap!!!
  Åh, det ble fint hvitt!:)
  Håper vi sees snart.
  Klem

  SvarSlett
 2. fint bilde av skjønne Emilia med pappen som lese natta historie:) Og vitrineskapet var veldig fint, særlig med lys i:)

  SvarSlett
 3. Kjempe fine blogg du har Marianne! Emilia er bare heilt nydelig:)
  Klem frå Synnøve

  SvarSlett
 4. Takk for koselige kommentarer! Er ikke så rutinert på denne bloggingen, men håper å være flinkere med oppdateringer dette året! Vi må absolutt finne på noe snart, frk.B!

  SvarSlett