torsdag 20. januar 2011

En fantastisk nydelig dag!

Etter å ha bestemt oss for å holde skjønne jenta vår hjemme ifra barnehagen denne uken, siden hun har viktige dager neste uke som hun helst ikke bør bli syk til (hun kommer til stadighet hjem med ulike infeksjoner derifra), har vi kost oss veldig! I strålende vintervær med sol og gradestokken +/- null har vi kommet oss mye ut og lekt i snø, utforsket istapper, sett rosa skyer på himmelen og spasert langt, langt langt. Ikke så langt for mor, men for ei på bare nesten 2 år, å gå ned til sentrum som er omtrent 2km langt, er ganske så imponerende! Slik som vi gjorde i dag.
                                 
 

Et par supernydelige varer på januarsalget fikk vi med oss da vi først var nede i sentrum.. (det er farlig å bo så nærme byen..). Blandt annet en bluse str.8-10 år fra NOA NOA, som med et belte i livet ble en fantastisk kjole til Emilia! Beltet som dere ser på bildene ble også med i handleposen i tillegg til en skjønn singlet til meg selv.  Sol på kalde vinterdager er virkelig perfekt! Det varmer og gir energi til en ellers så travel småbarnsmor som meg. 5 kommentarer:

 1. Nydelig og veldig koselig å lese. Klem fra mormor

  SvarSlett
 2. Takk, mor! Har fått litt ny inspirasjon til å skrive her. Koselig at du følger med!

  SvarSlett
 3. så fin bluse/ kjole. jammen lurt å gjøre den om til kjole med beltet:) Det satte i gang noen små sy tanker hos meg:)

  SvarSlett
 4. Hørtes koselig ut med deilig spasèr tur! Liker at storesøster skriver så fint og har det så bra :)

  SvarSlett
 5. Takk, Susanne! Siden jeg ikke er så flink som deg til å sy, er det gøy å finne på andre krative løsninger:). Gøy å følge med på det flotte du lager!

  Må bli med en dag snart, Hannemor! Emilia digger tanten sin, og ville sikker løpt ved siden av deg til byen, om du hadde blitt med! Koskos

  SvarSlett