onsdag 27. januar 2010

Long time no see!
Her går det i ett! Skjønne lille prinsessa er snart ett år!! Håper vi får til å lage dagen perfekt! Det fortjener hun. Ellers holder min mann og min far på å få opp garderobeskapet i gangen nå. Det skal bli fantastisk godt å få alle sko og jakker inn i et skap, så lillejenta ikke får like store sjanser til å rote slik. Det er mye å rydde og vaske på i løpet av en dag. Lurer på hva jeg egentlig klagde over før! ;)



photo.php.jpg

Utenfor snør det som aldri før. Jeg elsker snø! Ski, aking, brettkjøring, lyden av kram snø, det hvite nydelige landskapet, kosen med å komme inn i varmen etter en deilig dag ute, en god kopp varm te eller kaffelatte. Men akkurat nå som vi hadde fått smaken på vår..? For noen dager siden var det unntakstilstander med 7 varmegrader, vindstille og sol. Superdeilig! Den daglige trillturen gikk som en lek, uten bekymringer om Emilia i vognen skulle være for kald eller om det trakk noen plass. Energien på topp! Ei smilende og blid datter. Hilsende mennesker over alt! Yr av liv og glade mennesker! Alle årstidene har sine positive sider, men våren må være den beste?!?! Eller er det bare savnet etter det man ikke har akkurat der man er nå? Men det er jo fint da, den nye hvite snøen. Tenk så heldige vi har vært her på sørlandet denne vinteren. Masse snø, minusgrader og muligheter for skigåing. Ikke slaps på slaps på slaps og vått!


2 kommentarer:

  1. Da er det åpent for kommentarer! :)

    Klem

    SvarSlett
  2. Kjære Marianne! Grattis med nydelig blogg. Du må en dag lære meg hvordan dette gjøres. Siden din er kjempepen og ryddig. Klem fra din mor.

    SvarSlett