lørdag 4. februar 2012

Det skjer så mye..!

Det skjer så mye i mitt liv for tiden. Jentene vokser og tar stadig nye steg. Eldstejenta blir snart 3 år! Har lopper i blodet, danser og synger dagen lang. Hun minste har begynt å stå, gå, så lenge hun har noe å holde seg i, og krabber fort avsted. "Mamma" sier hun og... smelt.  Litt sykdom hører selvfølgelig med på denne årstiden. Så feber, hoste og snørr har vært endel av hverdagen i det siste.

Min mann har stått for en henrivende budrunde og vi har kjøpt oss HUS!!! En pen halvpart av en tomannsbolig på 179kvm, som jeg gleeeeeder meg til å pusse opp og innrede! Masse panel, lister og vinduskarmer som må males, gamle furugulv som må rustes opp, litt ny tapet, noen nye møbler der, noen gamle møbler her. Det skal bli såååå fint! Utepeis, flaggstang og dukkestue pryder hagen. En hekk og et frukttre jeg er spent å se hva som kommer på. Inne er det den ene av to(!) stuer som er høydepunkt for meg. Med peis, spennede vinduer og skråtak med god høyde. Vaskerom, to bad og utsikt er heller ikke å forakte ;). 

Men først må vi gjøre i stand, rydde, pakke vekk, vaske til visning og salg av leiligheten vi bor i nå. Må si det er med vondt hjerte jeg forlater mitt hjem her. Det beste sted på jord! Alt arbeidet som er lagt ned i leiligheten vår, menneskene rundt oss, barnehagen og bymarka like ved. Samtaler, lek og våre første stunder med våre to små. Den korte avstanden til jobb (2min spasertur) og utsikten til Otra fra kjøkkenvinduet er jo heller ikke noe jeg vil flytte fra. Jeg kommer til å savne alt og alle. Men nye steg må taes. 70kvm er  blitt for lite. Det nye og spennede huset ligger å venter på oss :)
2 kommentarer:

  1. For noen nydelige bilder:)
    Ja, tida går fort..litt for fort. Har selv ei lita snuppa som har reist seg, og som går når hun skur ing foran seg...litt for tidlig etter min smak, hadde håpet på å ha baby litt lenger denne gangen:P

    SvarSlett
  2. Det er alltid vemodig å flytte, det sitter jo så mange minner i veggene der man har vært. Spesiellt om man har pusset opp mye selv å laget det til SITT å virkelig lagt sjela si i det.
    Jeg hadde aldri hørt om Tom Hugo før, men i går når jeg våknet var jeg i dårlig humør så fant jeg linken på en nettavis her i byen, så ble jeg bare i godt humør etter å ha sett og hørt han in action:) Syns det var superbra jeg:)

    SvarSlett